virtuaalihevonen

Emrys vd. Eindhoeve

KUOLLUT 27.06.2018 lopetettu elämänlaatua laskevien hammasongelmien vuoksi

VH16-026-0063, om. elen (VRL-01863)
musta welsh cob (D), ori, 146 cm
s. 14.05.2016, kasv. Eindhoeve

Koulupainotteinen (III A)

» Näytä luonne «

Emrys v.d. Eindhoeve muutti talliimme samaan aikaan kuin toinenkin cobiori, mutta hyvin nopeasti Emrys teki selväksi, että se on tallin uusi kuningas toisesta machoilevasra uudesta tulokkaasta huolimatta. Ori on hyvin tarkkaavainen ja kai sitä voisi säpäkäksikin joskus sanoa. Se on kuitenkin hyvin ihmisen tilaa kunnioittava ja taluttaessakin kierrosten noustessa se vain tanssahtelee löysän narun päässä.

Satulan alla Emrystä on joskus hieman vaikea saada keskittymään, jos ympäristössä tapahtuu paljon. Tämä onkin tuonut paljon haastetta orin kilpailu-uran aikana, mutta kokemuksen karttuessa on Emryksen keskittymiskykykin hieman päässyt kypsymään. Kun Emryksen huomion saa itseensä, on ori varsin mukava ratsastaa ja sen kanssa voi kokeilla hieman teknisempiäkin kouluratsastusliikkeitä halutessaan. Poni on helposti pohkeen edessä ja hyvin tuntumalla kulkeva tapaus, jonka selässä saattaa jopa hyvinä hetkinä unohtua vain nauttimaan
Menestys & meriitit


		 28.04.2018 palkittu VWY-III (39p.)

Kilpailutiedot - Show Pony Circuit


#ID Kilpailulaji Lajipisteet Yhteispisteet
SPC-SR1-53 In-Hand 2490p. 2490p.

Kilpailutiedot - Porrastetut kilpailut


#ID Laji Koulutustaso Taso Yhteispisteet
VH16-026-0063 Kouluratsastus III A 5. 1887.4p.
Hyppykapasiteetti ja rohkeus Nopeus ja kestävyys Kuuliaisuus ja luonne Tahti ja irtonaisuus Tarkkuus ja ketteryys
000p. 000p. 983.08p. 904.32p. 00p.

Polveutuminen & jalostuskäyttö


Pencampwr
m wD, 146 cm
Talisman
evm
Takwan Du evm
Tara evm
Lady
evm
Lionhearth evm
Serena evm
Rosalyn
rt wD, 146 cm
Hercules
evm
Hector evm
Gabriella evm
Annabelle
evm
Gilbert evm
Bear Bomber evm

Emälinja: Rosalyn (D) - Isälinja: Pencampwr (D)
Sukua netissä yksi (1) polvi

Jälkeläiset


ori Caer Emeron, s. 18.06.2018, e. Pencalow Crystin
tamma Llygedyn Roslyn, s. 28.11.2016, e. Llygedyn Rosina

Valmennukset & päiväkirjamerkkinnät

Näytä merkinnät

Päiväkirjamerkintä

Olemme päässeet jo aloittamaan valmistelut rotujärjestön laatuarvostelua varten useamman ponin kanssa. Yksi näistä on Emrys, jonka kanssa keskitymme varsinkin siihen miten ori käyttäytyy tuomarien edessä ja, että se antaisi itsestään mahdollisimman hyvän kuvan myös liikkeitä esitettäessä. Työtä on vielä runsaasti, mutta emmeköhän ehdi kun aloitimme näinkin ajoissa.


Päiväkirjamerkintä

Emrysillä oli tänään hemmottelypäivä, joka alkoi aamuheinien syömisellä tarhassa muutamalla omenalla höystettynä. Heinien syönnin jälkeen oli orin vuoro päästä hierontaan. Hieronnan ohella Emrys sai selkäänsä ja lapoihinsa muutamia akupunktioneuloja hetkeksi. Toivottavasti tästä olisi apua lihasjumeihin.


Päiväkirjamerkintä

Emrysin ensimmäinen varsa syntyi. Rosina varsoi terhakkaan tammavarsa, joka on jo nimetty Llygedyn Roslyniksi. Tänään oli hauska seurata miten tarkkaan Emrys seurasi emän ja varsan ulkoilua vaikkei se tajuakaan, että kyseessä on orin oma varsa.


Päiväkirjamerkintä

Melkoinen epeli tuo ponipoika onkin kun se nappasi tittelihistoriaansa tänään hienon Supreme Champion-tittelin. Tämä on lajikohtainen saavutus ja ori on kilpaillut nyt ainoastaan in-hand-luokkia. Showpuolella kisaamista ei tulla varmaan enää jatkamaan koska Emrys tuntuu aikalailla kaikkensa antaneelta sillä saralla.


Päiväkirjamerkintä

Emrysillä on ollut vähän muutakin puuhaa kuin vain treeniä. Se astui ensimmäisen tammansa tovi sitten ja nyt vain odotellaan josko Rosina olisi tiine. Emrys jatkaa vielä kilpailemista niin kouluaidoissa kuin myös showkehissä, tarkoituksena olisi saada orista Supreme Champion.


Päiväkirjamerkintä

Voin ilokseni kertoa, että olemme Emrysin kanssa taas back in business! Ori on ollut varsin uskomaton treeneissä ja eilen se starttasi ensimmäistä kertaa sairaslomansa jälkeen. Sijoitusta ei tullut, mutta ori oli erinomainen radalla. Tästä on hyvä lähteä vain parantamaan.


Päiväkirjamerkintä

Kilpaileminen vaihtui Emrysin kanssa pienenksi sairaslomaksi naulaanastuman johdosta. Melko harmiton naulaanastuma muuttui kuitenkin orin rampauttaneeksi kaviopaiseeksi ja soppaa on saanut setviä moneen otteeseen kengittäjän asiantuntevassa avustuksessa. Emrys saa nyt sairastella ja katsellaan myöhemmin miltä ori vaikuttaa ratsastuspuolella.


Päiväkirjamerkintä

Emrys on saanut lomailla ja treenailla melko tasaiseen tahtiin. Sille ei selkeästi sovi kovin hektinen kilpaponin elämä ja se on saanutkin olla hieman hövelimmin mukana. Tämä ei onneksi haittaa kun tallissa on useita kilpailevia poneja ja Emrys tuntuu pysyvän skarppina vähemmälläkin starttimäärällä.


Päiväkirjamerkintä

Emrys oli sisäänratsastettu kun se ostettiin meille, mutta ponipojassa on silti ollut melkoinen työmaa. Nyt alamme olla onneksi siinä vaiheessa, että voi jo ajatella ilmoittavansa Emrysin ensimmäisiin koulukarkeloihin mukaan. Sitten vain toivotaan parasta ja uskotaan orin kykyihin.


Päiväkirjamerkintä

Tänään kävimme hakemassa kaksi uutta ponia kotiin, mutta koska ne asustelivat täysin eri suunnalla niin ajettavaa riitti. Ensimmäinen haku sujui mukavasti ja olimme aikataulun puitteissa seuraavassa paikassa. Täältä lastasimme kyytiin tummanpuhuvan nuoren welshorin, Emryksen. Orit matkustivat onneksi ihmeen hiljaa ja vihdoin kotiin päästyämme ponit pääsivät hetkeksi jaloittelemaan tarhaan.Tausta © Pixabay